Handelsbetingelser

Disse betingelser (Handelsbetingelser) gælder for din brug af Pibegrillen.dk, samt handel via Pibegrillen.dk. Referencer til “hjemmesiden” inkluderer www.Pibegrillen.dk eller andre hjemmesider, services, software, applikationer eller medier, kontrolleret af Pibegrillen.dk ApS. Din brug af Pibegrillen.dk hjemmesiden eller app bekræfter din accept af disse Handelsbetingelser. Ved at bruge hjemmesiden, bekræfter du, at du er 18 år eller ældre, eller er i besiddelse af juridisk forældre- eller værgeaccept af din brug.

Hvis du ikke kan acceptere disse Handelsbetingelser, så benyt ikke hjemmesiden.

Hvad Pibegrillen.dk tilbyder

Pibegrillen.dk tilbyder de følgende services via vores hjemmeside og apps:

1) Muligheden for at bestille mad eller drikke til afhentning eller udbringning fra deltagende lokale restauranter (Deltagende Restauranter).

2) Muligheden for at læse anmeldelser om den mad og drikke der tilbydes af de Deltagende Restauranter.

3) Muligheden for at indsende dine egne anmeldelser af din oplevelse med at bestille mad og drikke fra de Deltagende Restauranter.

 

Indhold på vores hjemmeside og apps

Pibegrillen.dk hjemmesiden og apps kan inkludere indhold eller links til 3. part eller 3. part hjemmesider, såsom menuer for lokale restauranter, billeder eller anmeldelser af deres mad og drikke.

Pibegrillen.dk har ikke verificeret nøjagtigheden af det indhold, der er leveret fra 3. part, og som offentliggøres på dets hjemmeside eller apps, som f.eks. Deltagende Restauranter. Pibegrillen.dk giver ingen garantier i forbindelse med information leveret af 3. part eller hostet på 3. parts hjemmesider.

Selvom vi håber af hele vores madhjerte, at du har en god oplevelse med at bestille mad og drikke via vores hjemmeside og apps, så kan vi ikke garantere mad eller drikke leveret af Deltagende Restauranter er sikkert eller egnet til fortæring. Dette er alene de Deltagende Restauranters ansvar.

Ved at acceptere disse Handelsbetingelser, fratager du Pibegrillen.dk for ethvert ansvar der opstår, som et resultat af din brug af information fra 3. part, eller din brug af et 3. parts hjemmeside. Det samme gør sig gældende for fortæring af mad eller drike fra en Deltagende Restaurant.

 

Brug af vores online bestillingsservice

Hvis du gør brug af vores online bestillingsfunktioner på hjemmesiden eller i apps, så:

1) skal du være 18 år eller ældre, eller alternativt gøre under overvågning af en en voksen eller værge.

2) skal du acceptere at tage fuldt ansvar for dine aktiviteter på hjemmesiden og i apps, og i forbindelse med online bestilling.

3) skal du selv bære ansvaret for hemmeligholdelsen af dine personlige information, adgangskode og betalingsinformationer.

4) accepterer du at vi opkræver dig et servicegebyr (størrelse på gebyret oplyses i forbindelse med din bestilling, sammen med listen over hvad din bestilling indeholder af produkter).

Pibegrillen.dk forbeholder sig retten til, at afvise betjening af enhver kunde, hvis Pibegrillen.dk finder det passende. Pibegrillen.dk forbeholder sig også retten til, at annullere din bestilling, og i samme forbindelse forsøge så vidt muligt, at informere dig om denne annullering.

Fortrydelsesret: Venligst bemærk, at du ved afgivning af bestilling, og bestillingen er godkendt af restauranten, ikke kan annullere bestillingen, og du er ikke berettiget til tilbagebetaling i henhold til fortrydelsesret. Derfor gælder fortrydelsesret på 14 kalenderdage fra kontraktens indgåelse, i henhold til dansk forbrugeraftalelov ikke, når du bestiller ydelser og produkter fra Pibegrillen.dk, da der er tale om køb af madvarer.

 

 

Registrering og konti

For at kunne benytte vores online bestillingsservice og de funktioner gjort tilgængelig via vores hjemmeside og apps, er det nødvendigt du registrerer dig hos os, og dermed åbner en kundekonto. Dette sker for, at vi kan tilbyde dig nem adgang til at kunne se din bestilling, dine tidligere bestillinger, samt redigere dine personlige præferencer.

Pibegrillen.dk forbeholder sig retten til, at afvise en ny registrering eller at annullere en eksisterende registrering når som helst.

For at kunne registrere dig, er det nødvendigt du leverer personlige information, som inkluderer dit navn, leveringsadresse, kontaktoplysninger, betalingsoplysninger og andet. Vores politik for databehandling beskriver, hvordan vi håndterer disse personlige informationer.

Når du har registreret dig hos os, vil du enten blive bedt om at oprette en selvvalgt adgangskode, eller modtage en automatisk genereret adgangskode til din konto.

Det er dit ansvar, at holde din adgangskode privat og fortrolig, og samtidig at øjeblikkeligt underrette os, hvis du mistænker nogen uautoriseret brug af din emailadresse eller adgangskode. Du siger ja til, at hvis du afslører din adgangskode for nogen person, så har den/de tilladelse til, at bestille på dine vegne via Pibegrillen.dk.

 

Indsending af information til vores hjemmeside og apps

Pibegrillen.dk giver brugere mulighed for, nu eller i fremtiden, via hjemmesiden og apps, at indsende tekst, billeder og videos (Brugerindhold). Alt indsendt materiale, modtaget via hjemmesiden, apps eller sociale medier, bliver Pibegrillen.dk ejendom ved modtagelse. Pibegrillen.dk forbeholder sig retten til ikke at offentliggøre brugerindhold på hjemmesiden.

Du siger ja til, at Pibegrillen.dk må offentligtgøre dit navn og brugerindhold på hjemmesiden, sociale medier eller andre medier kontrolleret af Pibegrillen.dk. Du siger også ja til, at Pibegrillen.dk ikke anbefaler noget specifikt brugerindhold, samt at alt ansvar for indhold du indsender til Pibegrillen.dk hviler hos dig.

 

Rettigheder

Alt indhold på hjemmesiden og i apps, inklusiv tekst, scripts, billeder, flashfiler, grafik, lyd, musik, videoer, interaktive funktion og lignende, men undtaget 3. parts varemærker og logoer, ejes eller er licenseret til Pibegrillen.dk. Brugen af dette indhold er underlagt copyright og andre intellektuel ejendomsretter gældende ifølge dansk lovgivning.

Du må ikke, og skal ikke forsøge, at opnå nogen ret til noget af det beskrevne indhold. Du siger ja til, at ikke indgå i brug af, kopiering eller distribution af noget af dette indhold.

Du har lov til, at hente og vise indholdet fra hjemmesiden eller i apps på en computerskærm (inklusiv enhver mobil eller tablet enhed), gemme dette indhold i elektronisk form på en privat disk (men ikke enheder forbundet til et netværk), eller printe en kopi af indholdet til din egen privat, ikke-kommercielle brug, sålænge du ikke ændrer i original indholdet.

Pibegrillen.dk forbeholder sig alle rettigheder der ikke udtrykkeligt er anført i disse handelsbetingelser.

 

Begrænsning af ansvar

Så vidt muligt i henhold til gældende lovgivning, begrænses Pibegrillen.dk’s ansvar i forhold til tab for dig i forbindelse med disse handelsbetingelser sig til den fulde værdi af den transaktion du har foretaget via Pibegrillen.dk. Pibegrillen.dk kan ikke holdes ansvarlig for efterfølgende tab, skader eller indirekte tab opstået fra din brug af vores service, hjemmeside eller apps.

Pibegrillen.dk kan ikke holdes ansvarlig for fotografiske eller typografiske fejl i forbindelse med detaljer eller beskrivelser af specifikke Deltagende Restauranter. Pibegrillen.dk påtager sig ikke ansvar for kvaliteten af mad og drikke leveret af Deltagende Restauranter.

 

Ændringer til disse betingelser

Pibegrillen.dk må, når vi finder det passende, tilføje eller på anden måde tilrette disse handelsbetingelser. Pibegrillen.dk anbefaler, at du læser handelsbetingelser grundigt, hver gang du besøger hjemmesiden, da de kan påvirke dine rettigheder.

 

Værdikoder, rabatter og kampagner

Pibegrillen.dk kan fra tid til anden vælge at tilbyde værdikoder, gavekort og rabatter til sine registrerede kunder. Disse tilbud kan uddeles gratis eller mod en værdiydelse.

Værdikoder, rabatter eller gavekort tilbudt via hjemmesiden, apps eller andre medier, kan ikke indløses til kontanter hos Pibegrillen.dk, eller bruges efter deres respektive udløbsdato.

Pibegrillen.dk har ingen forpligtigelse til at indløse nogen værdikoder, rabatter eller gavekort, hvis Pibegrillen.dk bedømmer disse til at have være ændret i, eller er forfalsket.

 

Tvistbilæggelsesorganer

Ved tvistsager, enten imellem os eller en deltagende restaurant og en forbruger, vil vi altid opfordre til, at lade vores kundeservice forsøge at ordne tvisten. De har de bedste værktøjer til den slags.

Skulle du som forbruger ikke ønske at være i direkte kontakt med parterne, så stiller EU et centralt organ til rådighed til den slags (art. 14 sektion 1 ODR-regulation EU 524/2013). Du kan finde deres website og klageformular her.

Generelt

Disse handelsbetingelser er underlagt lovgivningen i Danmark, og skal fortolkes i overensstemmelse med dette. Enhver tvist mellem dig og Pibegrillen.dk skal afgøres af de danske domstoles enekompetence.

Disse handelsbetingelser, sammen med Pibegrillen.dk Politik for Databehandling og andre offentligt tilgængelig lovtekster på Pibegrillen.dk, udgør den fulde aftale mellem dig og Pibegrillen.dk omkring hjemmesiden og dens services.

Pibegrillen.dk ApS har driftsansvaret for Pibegrillen.dk og andre bestillingsplatforme drevet under samme navn. Det være f.eks. mobile applikationer. Alle bestillinger foretaget via Pibegrillen.dk og andre bestillingsplatforme drevet af Pibegrillen.dk ApS, handles med Pibegrillen.dk ApS, og ved spørgsmål til bestillinger er du altid velkommen til at kontakte os

Pibegrillen.dk kan ikke holdes ansvarlig for brud på vores forpligtigelser i disse handelsbetingelser, hvis vi er forhindret eller afholdt fra at overholde vores forpligtigelser på grund af en årsag der er udenfor vores kontrol. Dette inkluderer brand, lynnedslag, oversvømning, ekstremt vejr, strejke, lock-out, krig, civil uro, fejl i telekommunikation eller computersystemer.